Προφίλ Κτηνιάτρου και Κτηνιατρείο

Προφίλ Κτηνιάτρου και Κτηνιατρείο

Είστε εδώ:
< Όλα τα θέματα

Δείτε πως να καταχωρίσετε το κτηνιατρείο σας και το προσωπικό σας προφίλ.

Δημιουγρία προφίλ

Για να φτιάξετε το προφίλ σας συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και πατήστε «Το προφίλ μου» στο επάνω δεξιά μέρος της αρχικής σελίδας. Στη συνέχεια συμπληρώστε όσα πεδία επιθυμείτε ώστε αυτά να εμφανίζονται στην προσωπική σας σελίδα στον κτηνιατρικό κατάλογο. Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

Φωτογραφία

Φωτογραφία προφίλ: Για να προσθέσετε μία φωτογραφία, πατήστε το κουμπί «Εντοπισμός Εικόνας». Στο παράθυρο που εμφανίζεται επιλέξτε την καρτέλα «Upload files». Επιλέξτε τη φωτογραφία που επιθυμείτε και σύρτε την στο παράθυρο. Εναλλακτικά, πατήστε το κουμπί «Select Files», βρείτε τη φωτογραφία που επιθυμείτε και επιλέξτε την. Τέλος, πατήστε το κουμπί «Select» που βρίσκεται στο κάτω δεξιά μέρος του παράθυρου. Για να αφαιρέσετε μια φωτογραφία, πατήστε το κουμπί αφαίρεσης στο δεξιό μέρος του κουτιού της φωτογραφίας.

Περιοχές

Περιοχές: Επιλέξτε την περιοχή στην οποία θέλετε να καταχωρισθείτε ως κτηνίατρος. Πατήστε επάνω στο πεδίο ώστε να ανοίξει το παράθυρο με τις περιοχές. Πρώτα εμφανίζονται οι περιοχές της Κύπρου (CY) μετά της Ελλάδας (GR) και μετά του Εξωτερικού (Άλλο). Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε την περιοχή που επιθυμείτε στο πεδίο αναζήτησης. Όταν η περιοχή εμφανιστεί στη λίστα, επιλέξτε την. Οι χρήστες που αναζητούν κτηνίατρο από τη μηχανή αναζήτησης της αρχικής σελίδας θα σας βρουν όταν αναζητήσουν κτηνίατρο στη συγκεκριμένη περιοχή της Ελλάδας, της Κύπρου ή του Εξωτερικού.

Περιοχή

Περιοχή: Εισάγετε μόνο την περιοχή στην οποία δραστηριοποιήστε π.χ. Πρέβεζα ήτη διεύθυνση καιτην περιοχή σας π.χ. Παύλου Μελά 23, Πρέβεζα και πατήστε Enter. Μη βάλετε μόνο τη διεύθυνση χωρίς να συνοδεύεται από την περιοχή παρότι έχετε ήδη δηλώσει την περιοχή σας στο πεδίο «Περιοχές». Εναλλακτικά, κάντε διπλό κλίκ επάνω στο χάρτι και σύρετε την κουκίδα επάνω στη διεύθυνσή σας.

Βασική ενασχόληση

Βασική ενασχόληση: Επιλέξετε το αντικείμενο επαγγελματικής σας ενασχόλησης ώστε να μπορούν οι χρήστες να σας βρίσκουν στα αποτελέσματα αναζήτησης με βάση το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Εξειδίκευση

  • Εξειδίκευση: Επιλέξτε τα είδη εξειδίκευσής σας ώστε να μπορούν οι χρήστες να σας βρίσκουν στα αποτελέσματα αναζήτησης με βάση τα συγκεκριμένα είδη εξειδίκευσης. Τα είδη εξειδίκευσης εμφανίζονται ως «Ειδικότητες» στη μηχανή αναζήτησης της αρχικής σελίδας. Εξειδικεύσεις θεωρούνται αντικείμενα στα οποία:

Για να επιλέξετε αντικείμενο εξειδίκευσης πατήστε στο κουμπί «Προσθήκη ειδικότητας». Στη συνέχεια επιλέξτε «Τομέα εξειδίκευσης» και επιλέξτε τον τομέα που επιθυμείτε. Τώρα επιλέξτε τον τρόπο με τον οποίο έχετε αποκτήσει την εξειδίκευση. Αν την έχετε αποκτήσει με μετεκπαίδευση, επιλέξτε “Μετεκπαίδευση” αλλιώς επιλέξτε “Εξειδικευμένη εμπειρία”. Σε περίπτωση που επιλέξετε μετεκπαίδευση, τότε πρέπει να επιλέξετε και τουλάχιστον ένα από τα είδη της μετεκπαίδευσης που παρατίθενται και να συμπληρώσετε το πεδίο περιγραφής του.

Αν θέλετε να προσθέσετε και άλλη κατηγορία εξειδίκευσης, πατήστε εκ νέου το κουμπί «Προσθήκη ειδικότητας» και επαναλάβετε τη διαδικασία.

Μπορείτε να προσθέσετε μέχρι και 3 τομείς εξειδίκευσης.

Υπάλληλος σε ιατρεία

Υπάλληλος σε ιατρεία: Εδώ προσθέτετε τα ιατρεία με τα οποία συνεργάζεστε ή στα οποία εργάζεστε ως υπάλληλος ή ως ιδιοκήττης. Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε το Διακριτικό τίτλο του ιατρείου που επιθυμείτε ώστε να εμφανιστεί στη λίστα. Στη συνέχεια επιλέξτε το από τη λίστα. Για να εμφανιστεί ένα ιατρείο στη δεξιά λίστα, πρέπει ο διαχειριστής του ιατρείου να έχει δημιουργήσει προφίλ ιατρείου. Βρείτε οδηγίες στην παράγραφο “Πως προσθέτω ένα ιατρείο;”. Αν θέλετε να αφαιρέσετε ένα ιατρείο κάντε κλικ επάνω στο εικονίδιο “χ”.

Next Δημιουργία λογαριασμού
Περιεχόμενα