Πως λειτουργεί η κρυπτογράφηση;

Πως λειτουργεί η κρυπτογράφηση;

Είστε εδώ:
< Όλα τα θέματα

Στην Treatit δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια των καταχωρίσεών σας. Θέλουμε να νιώθετε πως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει στο ιατρείο σας εκτός από εσάς και τους υπαλλήλους σας. Για αυτό το λόγο έχουμε σχεδιάσει το σύστημα ώστε κανείς να μην μπορεί να διαβάσει τα στοιχεία των πελατών σας και των ζώων τους εκτός από εσάς. Το “κανείς” συμπεριλαμβάνει και την ίδια την εταιρεία καθώς και τρίτους στους οποίους η βάση δεδομένων μπορεί να περιέλθει.

Κρυπτογραφημένη βάση δεδομένων

Η βάση στην οποία αποθηκεύονται όλες οι πληροφορίες των ιατρείων είναι κρυπτογραφημένη. Αυτό έχει σας αποτέλεσμα ακόμη και όσοι έχουν πρόσβαση στη βάση δεν μπορούν να διαβάσουν τα δεδομένα των χρηστών.

Κλειδί κρυπτογράφησης/αποκρυπτογράφησης

Κάθε φορά που σώζετε μία καταχώριση στη βάση δεδομένων στο server μας, αυτή κρυπτογραφείται με ιδιωτικό κλειδί κρυπτογράφησης και αποκρυπτογράφησης το οποίο διαθέτετε μόνο εσείς. Το συγκεκριμένο κλειδί κρυπτογραφείται με τη σειρά του με τον κωδικό εισόδου σας στο Treatit τον οποίον μόνον εσείς γνωρίζεται. Αν κάποιος επιχειρίσει να αλλαξει τον κωδικό εισόδου σας, τότε το ιδιωτικό κλειδί κρυπτογράφησης παύει να λειτουργεί με αποτέλεσμα οι καταχωρίσεις σας να μην μπορούν να διαβαστούν από κανέναν.

16ψήφιος κωδικός

Επειδή εμείς δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον κωδικό εισόδου σας χωρίς να χαθεί το ιδιωτικό κλειδί κρυπτογράφησης σας, όταν συνδέεστε για πρώτη φρά στο Treatit σας χορηγείται ένας 16ψήφιος κωδικός. Αυτός ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποκρυπτογραφήσει το ιδιωτικό κλειδί κρυπτογράφησης σας σε περίπτωση που χάσετε τον κωδικό εισόδου σας.

Διατηρήστε τον 16ψήφιο κωδικό σας σε ασφαλές μέρος. Είναι ο μόνος τρόπος να μπορεσετε να διαβάσετε τα δεδομένα σας αν ξεχάσετε τον κωδικό εισόδου σας.

16ψήφιος κωδικός

Πως βλέπει κάποιος τις καταχωρίσεις όταν έχει πρόσβαση στη βάση δεδομένων μας;

Μόνο όσοι έσεις και οι χρήστες στους οποίους έχετε δώσει πρόσβαση στο Treatit μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν τις καταχωρίσεις σας.

Ποια δεδομένα κρυπτογραφούνται;

Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σας, το ιστορικό των ζώων σας, οι καταχωρίσεις του ημερολογίου σας αποθηκεύονται κρυπτογραφημένα.

Next Τι είναι το Vetmenow και το Treatit;
Περιεχόμενα