Συγχρονισμός με σύστημα λογιστικής διαχείρισης Elorus

Συγχρονισμός με σύστημα λογιστικής διαχείρισης Elorus

Είστε εδώ:
< Όλα τα θέματα

To Elorus είναι ένα πλήρες online πρόγραμμα λογιστικής διαχείρισης για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Ενεργοποιώντας το συγχρονισμό του Treatit με το Elorus:

  1. Όλες οι επαφές σας στο Treatit θα περάσουν και στο Elorus.
  2. Κάθε φορά που αποθηκεύετε μία νέα επαφή ή επεξεργάζεστε μία επαφή στο Treatit, αυτόματα ενημερώνονται και οι επαφές σας στο Elorus.
  3. Αν έχετε εκδώσει αποδείξεις με το Treatit, τότε όλες σας οι αποδείξεις περνάνε στο Elorus και παύετε να μπορείτε να εκδώσετε αποδείξεις από το Treatit ώστε να αποφεύγονται οι διπλοεγγραφές που θα οδηγήσουν σε λογιστικά λάθη.
  4. Η έκδοση αποδείξεων και τιμολογίων από εδώ και πέρα γίνεται από το Elorus.

Γιατί αυτό με βοηθάει;

Το Elorus είναι ένα πανίσχυρο σύστημα λογιστικής διαχείρισης με πολλές δυνατότητες μεταξύ των οποίων και διαχείριση αποθήκης. Με το συγχρονισμό δεν χρειάζεται να καταχωρίζετε τις επαφές σας και στα δύο συστήματα. Ενημερώνετε το πελατολόγιο σας στο Treatit και εκδίδετε αποδείξεις πληρωμών από το Elorus.

Πόσο κοστίζει;

Ο συγχρονισμός σας παρέχετε δωρεάν με τη συνδρομή σας στο Treatit. Το Elorus είναι συνδρομητική εφαρμογή και θα πρέπει να διαθέτετε συνδρομή για να το χρησιμοποιήσετε.

Δείτε τα συνδρομητικά πακέτα του Elorus. Ένα κτηνιατρείο με πειρσσότερους από 500 πελάτες θα χρειαστεί το πακέτο με απεριόριστο αριθμό πελατών.

Αν θέλω να σταματήσω το συγχρονισμό;

Σας συστήνουμε, πριν ενεργοποιήσετε το συγχρονισμό με το Elorus, να χρησιμοποιήσετε το Elorus δοκιμαστικά με εικονικούς πελάτες. Αν μετά την ενεργοποίηση του συγχρονισμού θελήσετε να τον καταργήσετε και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Treatit για την έκδοση Αποδείξεων, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε.

Πριν ενεργοποιήσετε το συγχρονισμό

Βεβαιωθείτε πως στο λογαριασμό σας στο Elorus δεν διαθέτετε κανέναν πελάτη και καμία απόδειξη/τιμολόγιο. Διαγράψτε όλα τα στοιχεία του λογαριασμού σας ώστε να αποφευχθούν διπλοεγγραφές που ενδεχομένως να έχουν ως αποτέλεσμα λογιστικά λάθη.

Πως να ενεργοποιήσω το συγχρονισμό;

Previous Προσβαση στους κηδεμονες – Για κτηνιατρους
Next Σημειώσεις
Περιεχόμενα